Ismerkedj meg azokkal a zsírgyilkos élelmiszerekkel, amelyek fogyasztásával gyorsabban és hatékonyabban tudod felvenni a harcot a felesleges kilókkal szemben!

Tej

 
Egy pohár zsírszegény, laktózmentes tej, a benne lévő összetett szénhidrátok segítségével megakadályozza, hogy a szervezeted zsírt raktározzon el. Ráadásul kalóriatartalma is alacsony.
 
Szardínia
 
A halfogyasztást mostanában nem ok nélkül propagáljuk. Íme, egy újabb érv, amiért érdemes halat, többek közt szardíniát is fogyasztanod, ugyanis ez a halféleség a benne lévő leptinnek hála étvágycsökkentő hatással bír.
 
Ananász
 
Az ananász nem csak finom, de fogyasztó hatásáról ódákat zengnek. Ha nem is egyik napról a másikra leszel karcsú, az ananász amellett, hogy eltelít, serkenti az emésztést, így segít, hogy hamarabb elérd a kitűzött célodat.
 
Kávé
 
Koffeintartalmának hála a kávé gyorsítja az emésztést, felpörgeti az anyagcserét, így egy nap alatt lényegesen több energiát tudsz elégetni, ráadásul a zsírbontásban is besegít.
 
Pulyka
 
A pulykahús rengeteg sovány fehérjét, ám annál kevesebb zsírt tartalmaz, így könnyen emészthető, és hosszú ideig ellát energiával anélkül, hogy rád törne a farkaséhség.
 
Mustár
 
Ez a tüzes mártás azonnal felpörgeti az anyagcserét, így már az étkezés során segít elégetni a kalóriákat és a felesleges zsírokat.
 
Miso leves
 
A tradicionális miso leves akár 10%-kal is megnövelheti a fogyáshatékonyságát, nem beszélve arról, hogy jódot tartalmaz, mely az anyagcsere beindításában játszik fontos szerepet.
 
Olíva olaj
 
Tele van telítetlen zsírsavakkal, így szintén azon öntetek közé tartozik, melyek elősegítik a fogyást. Sütéshez, főzéshez vagy salátaöntetnek is kiváló.
 
Zeller
 
Ez az extrém rostos zöldség szinte falja a kalóriákat, és számos ételhez hozzákeverheted, így nem kell egyedül, nyersen elfogyasztanod.
 
Forrás: Wellnes Café