A Balaton legjobb nyári fesztiváljait összefogó MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként megrendezett Everness Fesztivál hatalmas sikerrel indított. A már megszokottnak mondható Balatonakarattya helyszín zsúfolásig telt a tudatos élet iránt érdeklődőkkel, és a spiritualitás, tudatos és egészséges testi-lelki-szellemi életmódot képviselő és bemutató előadókkal. Itt a hétvége, tehát akik feltöltődésre és valóságos pillanatokra vágynak, ne habozzanak, látogassanak el az Evernessre!

3

A színes forgatagban az ember nem tudja egyből befogadni a látni-hallani – és érzékelni valót, bizony kell egy nap, hogy megtalálja magát és az azonosságát a sokoldalú, minden igényt kielégítő ezoterikus felhozatalban. Az Everness Fesztivál a tudatos jelenlét öt napja, mely során a szervezők egy olyan világot alkottak, amelyben mindannyian élni szeretnénk. Önmagunk megismerése, a befelé figyelés, a szabadság, a zene-tánc és a különleges élmények mind azt a célt szolgálják, hogy közelebb kerüljünk magunkhoz, természetes önvalónkhoz.

Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

4

Valódi feltöltődés ez, amolyan felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Kora reggeltől kezdve tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár a Balaton partján fesztiválozókra, egy igazi közösségi élményként.

Már a pénteki napon különböző területek jeles képviselői, szakértői nyújtottak kiváló fejlődést szolgáló információkat a hallgatóságnak; Soma például az intimitásról és az azon túli élményekről mesélt, de voltak egészséges táplálkozásról, tudatos párkapcsolatról, lelki fejlődésről, erőszakmentes életről és kommunikációról, stresszoldó gyakorlatokról szóló hasznos és különleges előadások is.

8

Az Evernessia színpad szórakoztató tudásanyaggal és érdekfeszítő témákkal indított, a zenei nagyszínpad pedig a hangolódásért és a felszabadult szórakozást volt felelős. A péntek estét Estas Tonne hatásos és energiákkal teli koncertje koronázta meg.

A mozgás sátorban a jóga és pilates hódított, de a nagy meleg ellenére a táncsátortól sem rettentek meg a ritmus szerelmesei. Egy különleges helyszínen a hangszergyárban pedig random zenélések és öröm jam-elések fakasztották mosolyra az arra járókat.

1

A szolgáltató sátrakban hol egy masszázs, hol egy hangtál meditácó zajlik, de az asztrológia vagy a jóslás számos területét is megtalálhatjuk. Nincs hát olyan terület, amely ha minket érdekel, ne köszönne szembe a zegzugos és színes fesztivál egyik sátrában.

Még a gasztro felhozatal is a tudatosság jegyében zajlik: a kézműves ételek, különleges italok, a levendulás vagy gyömbéres limonádék, a vegán gluténmentes és bio kínálatok is olyan alternatívákat mutatnak be, amelyek új inspirációval szolgálnak a látogatók számára.

Itt minden magunkért, egészségünkért és harmóniánk eléréséért van.

7

Ez az ünnep ugyanis az emberekről szól. Az egységről, új barátságokról és azonosságról.

Ez az a hely, ahol nem nézik a másikat „hülyének”, ha az visszamosolyog, vagy beszélgetésbe elegyedik. Ez a hely visszahozza azt az alapvető emberi értékközpontúságot, amelyet a rohanó világunkban sajnos egyre inkább elveszítünk.

Jó egy kicsit kiszakadni…jó egy kicsit újra visszatérni az alapvető elemekhez. Egy biztos: hiába sok a külföldi vendég vagy előadó, az Everness közös nyelvet beszél: az elfogadás és a szeretet nyelvét.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.