A jelenlegi evolúciós rendszer, amelyet a teremtő istenek terveztek, hogy néhány dimenzióval vagy rezgésszámmal feljebb juttassanak, a tizenkét – hét testen belüli és öt testen kívüli – energiaközpontnak megfelelő tizenkét spirál evolúcióján alapszik. így hozható működésbe a rendszer. A spirálok emberi testen belüli fejlődéséhez létre kell hozni egy közös frekvenciát, amelyet még a legmélyebben fekvő állomásokon lévők is el tudnak érni.

Olyan emberek is vannak, akik képesek meghaladni a tizenkét spirált. Az emberiség tudatossági állapota azonban általában nem képes elérni ezt a gyorsulást. Az embereknek éppen elég nagy ugrás az, hogy a kettős spirálról a tizenkét szálú spirál rendszerére álljanak át.

Néhány ember nagyon rövid időn belül a tizenkét szálas spirál birtokában lesz, míg másokban a váltás csak valamikor az évtized egy későbbi szakaszában következik be. Ez azért van így, mert minden lény arra van kódolva, hogy akkor kapja meg a frekvenciát, amikor azt már képes önmagába olvasztani. Sokan már most, a terv kezdeti szakaszában is elég nehéz időket élnek át a változások feldolgozása miatt. A földiek nagy többsége meggyőzte magát arról, hogy csak egyféle valóság létezik, másik nincs. Ez az emberi faj bukásához vezethet.

Amint egy emberben teljes erőre kapnak a spirálok, felébred az illető belső tudása, a tudás, amely messze meghaladja mindazt, amit korábban tanult. Ez a belső tudás az önismeret, a tudás, amely azt mondja, sokkal több dolog létezik,
mint ez a fizikai világ.

Hidd el ezt! Tudd! Értsd meg!

A fizikai lét a spirituális világ kapuja. A lélek világa és az önfejlesztés egy információrobbanás szélén áll: olcsó energia, ingyen energia – mindent megkaptok. A piciny rostok millióiból és milliárdjaiból álló fénykódolt szálak fejlődése által fogtok hozzájutni.

A bolygóra érkező és hatalomra kerülő fosztogató teremtők egy bizonyos életformára akartak beállítani benneteket, hogy irányíthatókká váljatok. Ki kellett kapcsolniuk az intelligenciátokat, amit a DNS-etekben a spirálokat formáló fénykódolt szálak szétszórásával és szétkapcsolásával meg is tettek. Ezek a szálak most ismét spirálokba szerveződnek, azok pedig hármas egységekben fejlődnek, amíg a ki nem alakul a tizenkét nyaláb vagy spirál. Amikor a sok fénykódolt szál tizenkét szálas nyalábja vibrálni kezd a testben, minden egyes szál egy-egy energiaközpontnak felel meg. "

Barbara Marciniak: Hajnalhozók

Forrás:Paramoral