A Hathoroktól 2007-ben érkezett üzenetet Tom Kenyon médium közvetítette. Ebben az üzenetben előre jelezték a Föld változásait, elég konkrétan megjelölték a területet is, ahol ez bekövetkezhet. Ahhoz, hogy az emberek ezeket a megváltozó rezgéseket el tudják viselni, és saját harmóniájukat meg tudják teremteni, azt ajánlják, hogy használjuk saját Egyensúly Holonunkat.

Több e-mailt is kaptunk amelyben az olvasóink kérték, hogy további magyarázatot fűzzünk az Egyensúly Holonjához. Ez az információ azoknak szól, akiknek több alapismeret szükséges a Holon vagyis az oktaéder megértéséhez. Ezt a cikket nem a szakrális geometria előrehaladott tanulóinak szántuk. Az egészet céltudatosan egyszerűvé tettem két okból kifolyólag. Először, mert nem szükséges az Egyensúly Holonjának komplex megértése ahhoz, hogy használni tudjátok, másodszor, sok ember meghátrál a komplex geometria elől. Mivel ez a Holon igen hatásos és egyszerű a használata, azt választottam, hogy ne komplikáljuk a dolgot. Más szavakkal, úgy vélem, nem kell részletekbe menni a plátoni testekről vagy belebonyolódni ezoterikus használatukba.
 
 
Itt az oktaéder vázlata, mivel sokszor egy kép ezer szóval felér.
 
Az oktaéder lényegében 2 négyzet alapú piramis, alapjaival egymásra illesztve. Az Egyensúly Holonját úgy alkotjátok meg, hogy egy fény oktaédert képzeltek magatok körül a képzelet erejével. Nem számit milyen színűre csináljátok. A színe spontán megváltozhat a lelkiállapototoktól függően. Én az enyémet tiszta fehér fényből képezem, de ez személyes
előnyben részesítés és nem dogma. Hála az Istennek és hála az Istennőnek nagyon kevés itt a dogma.
 
A dolog lényege, hogy teljes egészében benne legyetek az oktaéderben. Például ha fekszetek a két piramis alapja (ahol egymásra illeszkednek az oktaéder közepén) valószínűleg alattatok lesz. De bárhová helyezhetitek magatokat az oktaéderen belül. Lebeghettek a felső piramisban, lemerülhettek az alsóba, vagy behúzódhattok az egyik sarokba. Nem számit.
És nem kell egyik égtáj felé sem (mint észak, dél, kelet, nyugat stb.) tájolódni. Azon kívül sem ima, varázs igék vagy speciális légzés nem szükséges. Az egész dolog nagyon egyszerű. És ez csak az egyik előnye a sok közül azon tény mellett, hogy működik.
 
Ha álltok, vagy ültök az oktaéder tengelye (az elképzelt vonal, amely mindkét piramis csúcsát az alap középpontjával köti össze) valószínűleg egybeesik a testetek központi tengelyével (a fejetek tetejétől a korona csakrából indulva a talpatokig). Azonban ti elképzelhetitek magatokat a felső piramis csúcsa alatt, vagy az alsó piramis csúcsa felett. Más szavakkal, az oktaéder központi síkja – ahol a két piramis egymásra illeszkedik, és négyzetet alkot – bárhová kerülhet a testeteken. Talán a szívetek magasságába helyezitek, de lehet a fejeteknél vagy a lábatoknál is. Nem számit – mindaddig amíg az egyensúlyozó hatásról van szó. Ténylegesen viszont a központi négyzet helyzete a testetekkel (hol halad át a testeteken) más-más helyen erősebb vagy gyengébb hatású lehet. Én azt mondom kísérletezzetek! Találjátok meg, hogy melyik helyzet a legmegfelelőbb számotokra.
 
Talán fölösleges, mégis hadd mondjam el még egyszer. Nem számit hova helyezed magad az oktaéderben, merre tájolod és milyen a színe. Az a fő, hogy teljes egészében benne legyél.
És egy végső megjegyzés a geometriáról mivel ezt a kérdést is több e-mailben feltették: azonos-e az oktaéder a csillag tetraéderrel? Nem, nem azonos. Teljesen különböző mértani testek. Szándékosan nem taglalom itt a különbségek részleteit, de ha további információ érdekel benneteket, azt tanácsolom, hogy használjátok az internetet, hogy felfedezzétek a geometria és annak kiegészítője a szakrális geometria lenyűgöző világát. Egy egész
világnyi információ van ott, arra várva, hogy felfedezzétek. És ez mind ott van a kezeitek ügyében egy egérkattintásra tőletek!
 
2007 január 18-i üzenetükben a Hathorok információt adtak át, hogy küldhetitek is az Egyensúly Holonját a veszélyben lévő területekre vagy személyeknek – annak érdekében, hogy egyensúlyozó energiát jutassatok oda. Ez esetben az Egyensúly Holonját azaz az oktaédert hasonlóan alkotjátok meg azzal a különbséggel, hogy nyilván ti nem vagytok benne, a terület, személy vagy személyek ahová/akihez külditek a Holont az van benne. Más szavakkal: ha az Egyensúly Holonját a Föld egy területének küldöm, akkor azt a területet képzelem bele a Holonba.
 
Bárhová küldhetitek az Egyensúly Holonját a Földön, ahová csak kívánjátok, és bárhová az Univerzumban is (ha hitrendszeretek elvisz oda). Az Egyensúly Holonját küldeni az egy fajta jóindulatú tett, de itt egy intelem – ne rontsatok bele mások valóságába. Más szavakkal, mindenkinek joga van a saját szenvedéséhez. Csak, mert te vagy én azt szeretnénk, hogy valaki sokkal erőteljesebb állapotban legyen, az nem jelenti azt, hogy Ő is azt akarja. Mindannyiunknak megvan a joga, hogy szomorúak, haragosak, zavarodottak vagy bármi legyünk, ameddig csak akarunk. Néha ez egy kicsit homályossá válik. Talán a barátunk vagy családtagunk bajban van, és mi szeretnénk a dolgokat jobbra fordítani. De szándékunkat kivetíteni másokra, amikor az nem az Ő óhajuk, azt hiszem az visszaélés a finom energiákkal.
Ezért én azt tanácsolom, hogy küldjétek az Egyensúly Holonját mint egy csalogató hívást, úgymond lélegzetnyi friss levegőt, a felszólítás, illetve megterhelés helyett. Ha úgy küldjük a Holont, mint egy energetikai egyensúly ajánlatot azokhoz akik azt választották, hogy elfogadják, minden elvárás nélkül, hogy ők bármit is tennének vele, akkor azt hiszem, hogy
megfelelő módon küldjük a Holont a világba.
 
Azt tanácsolom, hogy tegyétek játékossá a tanulást, hogy hogyan alkossátok meg az Egyensúly Holonját. Játszatok vele! Talán forgassátok meg! Csináljátok különböző színűre! Találjátok meg, hogy hol érzitek, hogy az a legjobb hely ahová helyezitek magatokat az oktaéderben. Gyakoroljátok a nap szokatlan időszakaiban. Alkossátok meg az Egyensúly Holonját mindenütt. Senki sem fogja tudni, hogy mit csináltok. Tegyétek meg bevásárlás közben, míg kiviszitek a szemetet, amikor kedvenceiteket etetitek, sétálás közben
vagy amíg azok az átkozott reklámok mennek tévézés közben. A lista, hogy hol és mikor tarthattok Holon szünetet, az gyakorlatilag végtelen. A dolog lényege az, hogy eleget gyakoroljátok, hogy amikor úgy érzitek, nem vagytok a központotokban, amikor érzelmileg, vagy energetikailag nem vagytok egyensúlyban – gondolkodás nélkül meg tudjátok alkotni az Egyensúly Holonját. Akkor nagyszerű szövetségessé válik. Az egyik legjobb barátotok lesz azzal a különbséggel a kutyától, hogy nem kell se etetni, sem sétálni vinni és az újságotokat sem rágja meg!
 
Fordította : Sári Izabella
 
Az eredeti üzenet Tom Kenyon weboldalán itt olvasható.
található.
Copyright 2009 Tom Kenyon Szerzöi Jog Fenntartva.

Forrás: Espavo