Nagyon sokan ismerik már – és szerencsére alkalmazzák is – az Angyalok energiáit. Ami meglepő, hogy szinte minden vallásban megtalálhatók az angyalok, a zsidó-keresztény kultúrától a hinduig, muszlimig bezárólag. A latin-amerikaiak mindennapjai közé tartozik, hogy kommunikálnak velük.

A spirituális szertartások tárgya felidézni és odavonzani bizonyos speciális energiákat, amilyen például a gyógyítás, a feltétlen szeretet vagy a világos lelki cél.
 
Az áldás sokféle formában jelentkezhet: mint barát, családtag, kedvező helyzet. De megjelenhet álruhában is mint nemkívánatos körülmény, amelyről esetleg utóbb kiderül: hathatós tanítód volt, rávezetett, hogyan szabadulj meg valamiféle köteléktől.
 
Így például egy súlyos betegség hozzásegíthet, hogy elengedd életednek egy nemkívánatos aspektusát. A betegség alkalmat ad neked a gondolkodásra és életed jobbá alakítására. Egy rossz házasság talán hozzásegít, hogy felfedezd erőd addig érintetlen tartalékait. Amarusaja segítségével új választásokra és új adományokra nyílhat rá a szemed, amint megtanít számba venni a téged ért áldásokat.
Mindennapjaid során számos alkalmat lelhetsz egy egyszerű áldást és szeretetet hozó szertartás megrendezésére.
Nincs szükséged egy egész csoportra, egymagad is elég vagy hozzá. Minél többet ünnepelsz együtt az angyalokkal, annál szorosabbá és világosabbá válik kapcsolatotok.
 
Az áldás lehet egészen egyszerű: egy szívből jött ima, egy gyertya meggyújtása, a kívánt tulajdonság megnevezése, de lehet formális szertartás is számos baráttal és nagy ünnepléssel.
A szertartás lehet egészen egyszerű: meggyújtasz egy gyertyát, virágokat és tömjént áldozol, hálát mondasz az angyalnak, majd felszenteled otthonodat a szeretet templomává.

Rakd ki a szoba vagy a ház négy sarkába a négy őselem jelképét: a levegő képében tömjént; a földében sót, kristályt vagy cserepes növényt; a tüzet egy gyertya szimbolizálja; a vizet egy teli kancsó vagy pohár. Válassz ki olyan szimbólumokat, amelyek a te angyalod jelenlétét idézik, például egy kristályt vagy egy képet, és helyezd azt a neki szentelt oltárra. 
 
Hasonló módon ajánlhatod az angyal oltalmába munkahelyedet. Otthoni angyalod jó barát, örül annak, ha megemlékezel róla és szereted. Gondolj rá, ahányszor hazaérkezel, elmész oltára előtt vagy vendégeket fogadsz.
 
  • Takarítás közben használd a kozmikus "porszívót" is! Tisztogasd meg éppoly alaposan a porszemektől értelmedet, érzéseidet, testedet, mint az otthonodat.
 
  • Mialatt port törülsz és szeretettel simítasz végig bútoraidon, cseréld fel negatív gondolataidat teremtő erőre.
 
  • Mosás közben mosd ki a testedből is a fájdalmat, mialatt szégyened és megbánásod szennyesét tisztítod.
 
  • Mialatt mosogatsz, gyengéden töröld le lelkedről a neheztelést és haragot, arra kérve a Fényt és Örök Énedet, hogy ő töltsön be.
  • Adj hálát minden étkezésnél a természet adományaiért.

A születésnapod az év legfontosabb napja. Örök Éned új fényeket villant testedben, és megsúgja, hogyan fejezhetnéd ki jobban isteni tervedet. Minél közelebb állsz Örök Énedhez és Istenhez, annál több áldásban részesülsz és azokat tudatosan föl is ismered. A születésnapodat megelőző hetekben átismételheted a múlt év során megtanult leckéket és azokat a feladatokat is, amelyek az eljövendő évben várnak rád. Elűzheted a felhalmozódott balítéletek, a félelem és a fájdalom nagy részét, míg ez a lüktető fény táplál.
Napokkal a születésnapod előtt tekintsd át az elmúlt évet, és gondolkozz el az elkövetkezőn. Elmélkedj minél többet, amennyit csak bírsz, és hatolj mélyre, léted igazságához. Írd le az elkövetkező évre vonatkozó szándékaidat, és pecsételd meg az elhatározást egy szertartással. Gyújts gyertyát, szólítsd Örök Énedet, őrangyalodat, Istent, a többi angyalt és mindazokat a fénylényeket, akik téged vezérelnek és szeretnek.
 
Szenteld az eljövendő évet Istenre való ráhangolódásodnak és saját terveidnek, aztán ÜNNEPELJ!

Az esküvők és évfordulók az elragadtatás csatornái. Különösen az esküvők: ezek kozmikus események, mozgósítják érdekedben az angyalcsapatot.


Nagy az öröm az égben, amikor a Földön a szeretetet ünneplik és megszentelik.
A születés speciális ünnepség ideje: ilyenkor az újonnan jött Örök Én fénye ragyog ránk a mennyei dicsőségből. Könnyítsd meg a kicsi érkezését azzal, hogy örömteli öleléssel, szereteteddel veszed körül. Tápláld lelkét valamiféle keresztelővel. Teremts minél több alkalmat a hozsannára, ünneplésre és arra, hogy bevond az angyalokat saját életedbe.

Forrás: Angyalforrás