A szellemvilág mindig is érdekelte az embereket akkor is, ha nem hittek benne. Legfeljebb nevettek rajta – mindaddig, amíg nem lett személyes tapasztalatuk. Sokszor a betegségek okozója is lehet egy itt ragadt szellem.

A szellem elengedése után megszűnt a gerincsérv
 
Gerincsérvet állapítottak meg nálam. Nem tudtam mozogni, nem tudtam menni. Nem tudtam hajolni, nem tudtam a gyermekemet felvenni. Az interneten kerestünk rá a Gyógyító Központ honlapjára. A férjem már járt itt. Helyre tették a gerincoszlopomat, testrészeimet. Kezelés után előre tudtam hajolni (előtte nem tudtam).
 
Ezután Hegedűs Máriához fordultam. Ő egy létközben rekedt szellemet érzékelt rajtam, ami szerinte, és az én érzéseim szerint is a derekamra volt kapaszkodva. Korábban olyan fájdalmaim voltak, mintha bebetonozták volna derekamat. A túlvilágra engedtük a szellemet, már abban a pillanatban fel tudtam állni, tudtam mozogni. Két óra leforgása alatt 100 százalékos emberré váltam, előtte mozgásképtelen voltam.
 
– Édesanyád említette, hogy szinte úgy kellett betenni az autóba, mielőtt elindultatok. Milyen volt ez?
 
– Ez valóban így volt. – mondja az édesanya – Annyira fájt a dereka a gerincsérvtől, hogy egyszerűen mozdulni sem tudott. A kocsiba szinte úgy „pakoltuk” be, úgy „szedtük” ki. Leányom a könnyű dolgokkal teli szatyrot sem tudta felvenni a földről. Egyszerűen nem tudott fogni, emelni. Kaptak egy időpontot gyógykezelésre, soron kívül fogadták őt. Amikor aznap este hazajött, simán le tudott hajolni. Minden fájdalma megszűnt.
 
– Én ezt átéltem, hihetetlen volt számomra. Mindez három hete történt, azóta tünetmentes vagyok.
 
– El lehetett kerülni a műtéti beavatkozást. – mondja az édesanya
 
– Az orvosok, sebészek azt mondták, hogy a gerincemet műteni kell, készüljek fel rá, csak így tudnak segíteni. A Gyógyító Központban mondták, hogy ez Kovács – Magyar András módszerével korrigálható. Most teljesen jól érzem magam. Köszönöm szépen!
 
További infó és forrás: http://www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes/gerinckezeles-es-szellem-elengedes-utan-megszunt-a-gerincserv
 
És egy másik történet ugyanonnan:
 
Szédülés és ájulás okozója volt a szellem
 
Zoltánnak és leányának, Krisztinának különféle kellemetlenségeket ( fáradtság – gyengeség – szédülés – nyugtalanság – türelmetlenség ) okozott a létközben rekedt szellem.
 
– Krisztina, milyen panasszal kerestél fel minket?
 
– Ismét szédülés fogott el, egy ájuláshoz közeli érzés. Gyengeség, fáradtság, nyugtalanság, türelmetlenség – ezek az érzéseim voltak másfél évvel ezelőtt is, amikor Először engedték el rólam a létközben rekedt szellemeket. Most egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme tapadt hozzám. Hegedűs Mária a túlvilágra engedte ezt a szellemet.
 
– Jobban érzed magad?
 
– Sokkal jobban! Megnyugvás, melegség áradt szét bennem a szellem – elengedés szertartása után.
 
– Másfél évvel ezelőtt, amikor itt voltál, komoly ájulási panaszokkal érkeztél.
 
– Igen, mindkét alkalommal elájultam. Az első alkalommal három szellem volt rajtam. Közülük az egyik szellem földi életében öngyilkos volt.
 
– Miután elengedtük a szellemeket, elmúltak ezek a rosszullétek?
 
– Igen, elmúltak. Korábban nagyon alacsony volt a vérnyomásom, most egy normális helyzetbe állt vissza. Nem szédülök, fitt vagyok.
 
– Édesapádhoz is volt szellem kötődve. Zoltán, a szellem – elengedés után érez változást?
 
– Sokkal jobb lett a kedvem. Éreztem a bizsergést a mellkasomban, utána sokkal jobb lett. Az utóbbi időben szédültem. A munkámat nem úgy végeztem, ahogy kellett volna. A szellem volt az oka. Most, utólag visszagondolva a múltra, feltűnt nekem, hogy tavaly minden rendesen, zökkenőmentesen működött, most, az utóbbi időben viszont akadozott szinte minden a munkámban.
 
– A szellemek így jeleztek.
 
További infó és forrás: Szellemvilág