Van ilyen egyáltalán? Párválasztás van és punktum… De már az egyszerű (egyszerű?) párválasztás is nehéz, vajon mitől lesz az spirituális? Többször átgondoltam a kérdést, és tudom, a válasz nagyon is nehéz és bonyolult. De azért megpróbálkozom vele :)

Sokan valószínűleg valamilyen receptet várnának, hogy miképpen is kell spirituális embereknek párt választani úgy, hogy megfeleljenek spirituális saját – és nem utolsó sorban – felsőbb elvárásoknak. Ki lehet-e küszöbölni a tévedéseket és lehet-e egyáltalán tökéletes párról beszélni? Tökéletes, karma szerinti választásról? Szerintem nincs biztos recept, és nincs tökéletes választás, de érdemes elgondolkozni rajta.
 
Ha valaki biztosra akar menni egy döntésben, akkor több spirituális módszert is bevet. Kérdés felvetéskor érdemes utána járni asztrológiával, számmisztikával, kártyavetéssel, aminek több műfaja is létezik. Érdemes felkeresi olyan szakembert is, aki jártas a kabbalisztikus számításokban, mert azok nagyon pontosak, és előre mutatók szoktak lenni. Akik nagyon nem bíznak önmagukban és a megérzéseikben, azok el szoktak menni látóhoz, jóshoz, és kikérik a véleményüket. Ebben az esetben azt javaslom, hogy ha valaki kikéri a véleményüket vagy egyetlenegyhez menjen, akihez egyébként is járni szokott, akiben megbízik, vagy pedig menjen el többhöz is és vesse össze az információkat. Baj akkor van, ha három-négy látó három-négyféle információt ad. Nem jól látnak? Átverés az egész? Valószínűleg így van! Ellentmondásos energiákat hordoz magában a kérdező – hiszen a jósok, látók a hozott energiák alapján mondják információikat -, vagy hiteltelen emberhez fordultunk.
 
Ha már ennyi segítség kell…
 
…akkor nagyon bizonytalan lehet valaki a választásában. Akkor biztosra lehet venni a választ: rossz a választás. Érdemes rásegíteni a bizonytalanságra, de ha a teljes választ a fenti módszerektől várjuk, akkor tévúton vagyunk. Ezek a módszerek abban segíthetnek, hogy bizonyos kulcspontokra – amit valamennyi eljárás egyformán kimutatott – felfigyeljünk, de ne hagyjuk befolyásolni magunkat arra vonatkoztatva, hogy összevaló-e a pár vagy sem. Azt ugyanis soha nem lehet így megtudni. Miért is?
 
Mert legtöbbször egy bimbózó kapcsolatban az érdeklődés nagy, és az energiák is arra vonatkoznak, hogy az érdeklődő valószínűleg pozitívan viszonyul, csak bizonytalanul. A meglévő belső vágyak kivetülnek, és bizony befolyásolják a kártyavetőt, a látót, néha talán még az asztrológust is. A számításokra nincs kihatással. A számok, azok számok, akárhogy viszonyulunk is a kiválasztotthoz.
 
Az igazi spirituális választás
 
Az igazi kiválasztás mindig belső energiák és ráérzések, intuíciók alapján történik. Természetesen eleinte minden egyes választásnál azt érezni, hogy „igen, most megtaláltuk, ő az igazi”, ez az érzés normális is, a választással együtt jár. Csakhogy eltelik egy kis idő és kiderül, ez a választás is mellément, mert bizonyos idő után előkerülnek a kevésbé szeretett tulajdonságok, mindenki kivillantja az igazi énjét, és ha nem ismerték eléggé egymást, nem fogják eléggé tolerálni a hibákat. Vannak spirituális körökben gyakran emlegetett igazságok, amiket viszont érdemes figyelembe venni.
 
Ha egy nehezen elviselhető hibát fedezel fel a választottadban, még mielőtt dühbe jönnél gondolkozz el: vajon mivel szembesít téged ez a hiba? Nem talán te is ezzel rendelkezel, csak önmagadban nem akartad felismerni?! A választottad mindig a tükröd! Mindig minden nehézséggel üzen valamit és a fejlődésedet szolgálja, ha megküzdesz vele. Ha legyőzöd az ellenszenved, önmagadat is legyőzöd és értékesebb leszel.
 
Ha valaki szinte az első pillanattól szimpatikus és az első beszélgetéskor – akár telefonon is – de főleg személyesen erőteljesen megdobban a szíved, felmerülhet a kérdés: talán nem is ebben az életben találkozunk először?… Talán! De ne hidd, hogy minden ilyen érzés azonnal közös előző életeitekre utal! Lehet valóban egy gyorsan felismerhető együtt rezgés is még akkor is, ha valóban most találkoztok először.
 
Párválasztás Angyalokkal
 
Manapság elég népszerűek az angyalkommunikációs tanfolyamok. Itt elsajátítható az Angyalokkal való kapcsolatfelvétel különböző módszerei, formái. Nagyon gyakori – főleg hölgyeknél -, hogy ezt a módszert felhasználják a párválasztásnál is. Gyakran mennek tanfolyamra egyedülálló hölgyek, erőteljesen számítva az angyali segítségre, ami majd magányukat feloldja. Ismerek olyat, aki éveken keresztül az angyal gyertyák segítségével pasizott… Kért, és küldtek neki pasit. Majd reklamált és másikat kért. Aztán az sem volt jó, kérte a harmadikat és így tovább… Már-már visszaélt az entitások segítségével. De mindig, mindegyik kapcsolatból tanult valamit, mígnem képes lett AZ IGAZI fogadására.
 
 

Simielt és Asmodelt egyszerre hívjuk
 A lehető legjobb az Angyalok segítségével dolgozni. Hiszen az ő feladatuk mindig az, hogy az ember karmája szerint teljesítsenek. Tehát sohasem merülhet fel a mágia gyanúja, mert mindig csak az teljesül, amit a karma megenged.
Szomorú hír: ha a karmában a magány van, akkor azért fog dolgozni az őrangyalunk, hogy az a sors valósuljon meg. Tehát meg fogja akadályozni a párra találást mindenáron… És nem azért, mert gonosz.
 

– eszme –