A Fényportál Magazin általában nem szokott rendezvényekről előre tudósítani. Most azonban olyan hatalmas súllyal bíró konferencia megrendezésére kerül sor, ami a fenti időpontban lesz a Belvárosi Színházban, címe: “Belső Utak Találkozása” Országos Transzperszonális Találkozó Grofékkal (Stanislav és Christina Groffal. Ennek a konferenciának a szellemisége alapvetően harmonizál magazinunk szellemiségével. A konferencia után is tudósítással leszünk.

A Fényportál Magazin általában nem szokott rendezvényekről előre tudósítani. Most azonban olyan hatalmas súllyal bíró konferencia megrendezésére kerül sor, ami  május 12-én, vasárnap lesz a Belvárosi Színházban, címe: "Belső Utak Találkozása" Országos Transzperszonális Találkozó Grofékkal (Stanislav és Christina Groffal). Ennek a konferenciának a szellemisége alapvetően harmonizál magazinunk szellemiségével. A konferencia után is tudósítással leszünk.
 
Idézet az Integrál Akadémia honlapjáról:

A találkozó szellemisége


prof.dr. Bagdy Emőke
Ez a találkozó a tisztelt közönségnek szól, nem csak szakmabelieknek. A tökéletes egyensúly pszichológia és spiritualitás, valamint a szakmaiság és az archaikus belső útkeresés között. Mindannyiunkat összeköt, hogy kereső emberek vagyunk és életünk egy részét a belső útnak szenteljük akár spirituális gyakorlóként, terapeutaként, pszichológusként, vagy kutatóként.

Garantáljuk, hogy minden történés ezen a napon érdekes, és mélyen elgondolkodtató tükör lesz. A terem megtelik a figyelem összpontosul, magas erőszint jelenik meg.

A spiritualitás és a módosult tudatállapotokkal való gyógyítás, tanítás és kutatás nagyjai számolnak be eredményeikről, és üdvözlik a színpadon a Grof házaspárt.


Müller Péter
Az üdvözlésre érkezik egy észak-amerikai indián is, aki rövid szertartást vezet a jelenlévőknek a közönség színe előtt szent kellékeivel.

Ezután Müller Péter felhívja a figyelmünket a sorsfeladatunkra, majd Stanislav Grof, aki 1969-ben Maslow-val megalapította a transzperszonális pszichológiát, elmeséli, hogyan is történt az elmúlt ötven év szemléletváltása és mi a jövő.

Christina Grof a spirituális krízis témaköréről szól, majd rákövetkező előadók TED-stílusban húsz perces átadásokat tartanak. Minden előadó a Grof-féle témakörök egyik aspektusához kapcsolódó témát bont ki a maga területén. A legkomolyabb spirituális pszichológusok osztják meg a munkájukat, és ilyen szemléletű kutatók ismertetik a friss eredményeket, s végül egy kerekasztalnál összegyűlve beszélgetnek az előadók a közönséggel. 


Gánti Bence integrálpszichológus

A találkozó szól útkeresőknek, spirituális és pszichológia iránt érdeklődőknek, lélektani érdeklődésűeknek, önismeretre vágyóknak
, valamint pszichológusoknak, pszichiátereknek, alternatív lelki segítőknek és gyógyítóknak.

A konferencia fő szervezője: Gánti Bence integrálpszichológus, az Integrál Akadémia vezetője.

Forrás: http://www.integralakademia.hu/grof