Létezik egy gyógyító csoport, ahol a gyógyítók a delfinek energiáit használják fel harmonizálásra, energetizálásra. Magyar csoport, Budapesten. Összetett spirituális módszerekkel dolgoznak, ahol a harmóniát először a módszerek között kellett megteremteni. A merésznek tűnő vállalkozás viszont zseniális, néhány írásban, róluk szeretnénk információt adni.

Mi is az a Delfin Energia?

A Delfin Energia csodálatos és gyógyító frekvenciájával dolgozunk, mely  az Öröm, az Áramlás, a Szeretet, a Bőség és a Szív megnyitásának frekvenciája.

 
Kik is a Delfinek?
 
A Delfinekre gyakran mondják, hogy a "Tengerek Angyalai", hiszen a feltételnélküli szeretetet és az örömöt testesítik meg. Akár, ha csak egy fotót is látunk egy delfinről, rögtön mosolyogni és nevetni kezdünk, amitől pedig a lelkünk szárnyra kél. Teljesen biztonságan érezzük magunkat közöttük. Ebben a mélységes biztonság érzésben a delfinek mélyen és finoman érintenek meg, és gyógyítják a szívünket és lelkünket. És elkezdünk felébredni, hogy kik is vagyunk valójában. Az igazi Önvalónk visszatükrőződésévé válik az életünk.
 
A Delfinek multidimenzionális lények, akik az Egységben léteznek. A tudatosságuk univerzumokon ível át. A hatásuk felülmúlja az időt, teret és fizikalitást. Nem szükséges, hogy fizikai kapcsolatba kerüljünk velük, hogy gyógyulhassunk általuk, – illetve az energiáik által -, és hogy befogadjuk az ő ajándékaikat.
  
A delfinnel történő érintkezés hatására csökken a stressz, a félelem és a feszültség. Az ember feltöltődik pozitív energiákkal és megszabadul a negatív érzelmektől. A delfin megérzi, a nem megfelelő módon működő szervek rezgéseit, miközben szonárjával „letapogatja” az emberi testet (ezt már kutatások támasztják alá). Továbbá az is kutatások által bizonyított tény, hogy a szonárhullámok hatására a gerincvelő és az agy rezgése megváltozik, olyan kémiai anyagok szabadulnak fel, melyek az idegrendszer egészét stimulálják.
  
   
Szintén kutatások is bebizonyították, hogy már csak a delfinek hangja, a vibrációja jótékony hatással van az emberi energiamezőre.
 
Mivel Magyarországon nincs lehetőség igazi delfinekkel találkozni, – vagy ha nem engedheted meg magadnak, hogy külföldre utazz velünk a Delfinekkel úszás és elvonulás programra – , így legalább virtuálisan,illetve telepatikusan össze lehet kapcsolódni a gyógyító energiájukkal. A Delfin-Energia Terápia az energia gyógyítás egy intuitív változata. A kezelés során a gyógyító egy csatornaként működik a delfinek tudatosságának és energiájának továbbításában. A kliens ugyanazt az energiát kapja meg, mint amikor fizikálisan is úszna a delfinekkel, miközben hallja a tenger zúgását és a delfinek hangjait.
 
Ez a terápia nem arról szól, hogy megjavítsunk valamit, ami rossz. Ez a teljesség táplálásáról szól, ami mindannyiunkban benne van. Ez a szeretet és az öröm frekvenciájának egyik útja, hogy lehorgonyozzon az emberiség szívében.
  
A delfin terápia különösen hatékony lehet mentálisan vagy fizikailag fogyatékos gyermekek esetében is, mivel javítja és módosítja a viselkedés mintázatait, ez motiválja a gyermeket, és az észlelés nagymértékű fejlődéséhez vezet. Tehát a delfin terápia úgy működik, mint egy erős katalizátor, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos terápiás kezelések hatékonyan tudjanak működni, mely együtt a lehetséges legjobb egészségfejlesztés egy fogyatékos gyermek számára.
 
Természetesen ezekben az esetekben is jelentős segítség lehet a "Virtuális Delfin terápia", ami elérhető nálunk is, azoknak a családoknak, akik nem tudnak befizetni egy külföldön történő delfin terápiára.
A sérült gyermekeket nevelők részére is nagy szeretettel tudom ajánlani a Delfin relaxációt vagy a Delfin-energia gyógyítást, mivel ők is nagy megterhelésnek vannak kitéve nap, mint nap. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szülők is fordítsanak figyelmet a saját egyensúlyukra és harmónájukra, hiszen akkor tudnak igazán támaszai lenni a sérült gyerekeknek. Delfinterápiáról még itt olvashatsz.
 
További érdekesség a delfinekről Igor Csarkovszkijt idézve:
"Arra a meglátásra jutott, hogy a delfinek a szülés során leveszik a stresszt a mamáról és a babáról egyaránt. Gyógyító energiájukkal egy közös „bio-mezőt” hoznak létre, amely megnyugtató és felszabadító hatással van minden résztvevőre.

„Megérzik, amikor egy nő szülésre készül, és odagyűlnek. Mind az anyát, mind a gyermeket a védelem és a biztonság érzésével ajándékozzák meg.” – vallja a mester. Csarkovszkijék abban is hisznek, hogy ha egy gyermek delfinek jelenlétében születik meg a tengerben, akkor a delfinbábák visszatérnek a helyszínre a baba születésnapján, hogy találkozzanak.

 
Mivel a delfinbábák fizikai közelsége csak keveseknek adatik meg, Igor szerint elegendő, ha az anyák a gondolat és az érzések erejével idézik meg őket. A terhes és a szülő nőknek azt tanácsolja, segítsék gyermeküket azzal, hogy telepatikus kapcsolatot teremtenek a delfinekkel. Állítja, hogy a delfinekhez és rajtuk keresztül a világmindenséghez kapcsolódva hatalmas energia- és tudásforrás nyílik meg a babák előtt, és megszabadulhatnak a víztől való ősi félelemtől. Nincs kétség, itt már a sámán és a totemállat esetével állunk szemben.
 
…. A meditáció és a jóga mellett vizualizációs technikákat ajánl: a terhesség alatt a magzat arany fénnyel való körülölelését, szüléskor pedig a medencetájék tágulásának elképzelését, hogy könnyebb legyen a baba útja a szülőcsatornában."

Forrás: Blue Dolphin