Ma már a hagyományos médiumi tevékenység ötvöződik a technikával és a műholdak, az internet segítségével lehetővé válik, hogy fontos közvetítések azonnal, vagy lefordítva napokon belül eljussanak az emberekhez.

Néhány évtizeddel ezelőtt még meglehetősen szokatlan, vagy csak elsősorban az ún. primitív világban volt szokásos a megváltozott tudatállapotban lévő közvetítés a szellemvilágból. A tudományos gondolkozásukra büszke társadalmak elítélték, nevetségesnek tartották, a közvetítőket betegeknek minősítették. Ugyan még ma is sok a szkeptikus – és bizonyára megvan ennek az oka is -, de egyre gyakoribb világszerte, hogy a polgári fejlett társadalmakban is elterjedt a médiumi közvetítések, ún. chanellezések szokása.

A hagyományos spirituális tevékenység (egy médium megváltozott tudatállapotban információkat közvetít a másik dimenzióból származó entitástól, szellemtől, angyaltól a földi embereknek) ötvöződik a legmodernebb technikával. A műholdak és az internet segítségével a világ bármely tájáról jövő közvetítést napok alatt lefordítják a világ nyelveire, és a neten közzéteszik azt. (Egy amerikai, vagy Csendes óceáni közvetítés anyaga pl. 48 óra múlva magyarul is hozzáférhető a www.espavo.hu honlapon, mely oldal kifejezetten erre specializálódott.) Léteznek időközben népszerűvé vált (bocs a kifejezésért, celeb entitások), szellemek, akik a leghitelesebbnek számítanak, és léteznek kevésbé ismertek is.

 

Sok médium teremt kapcsolatot „mindenféle kóborló” szellemmel, halottakkal, akik kérnek, üzennek, a bölcsebbek tanításokat juttatnak el a még testben lévőknek. Nem minden üzenet olyan fontos, mint ahogy azt az entitások, vagy közvetítőik hiszik! Fontos lehet, ha nagyon személyes, ha emberek, családok életét változtathatja meg az üzenet. Érkezhetnek üzenetek embercsoportok számára, már bölcsült, tisztult állapotba jutott lelkektől. Ha mély tartalmat hordoznak, mindig elérik, hogy az üzenetek könyv formájában is eljussanak az emberekhez, de sokkal kevesebben vannak azok, akiknek az üzenetei a Föld teljes népességének figyelmére igényt tartanak. Ilyenek, Michelle Eloff, Kuthumi, Mária Magdolna, Nada Úrnő, Kryon, Hathorok, Sain Germain, Shamballa Arany Tanácsa, vagy Metatron, vagy Tóbiás.

Először a Kryon közvetítésekből adunk egy kis ízelítőt. Talán Kryon a legismertebb, a közvetítésekből könyvek is jelentek már meg és nagyon népszerűek. Nemrég Kryon közvetítő médiuma Lee Carroll Budapesten járt, és az ő közvetítéseinek hanganyagát hallgathatják meg itt.

Lee Carollról és a Kryon közvetítésekről további információk itt.