Kevés ember van, aki ne hatódna meg a delfinek láttán. Főleg, ha közvetlen közelből van módja találkozni velük. Elbűvölő lények, szeretetképességük hatalmas, és tudomásul sem vesszük, hogy földi megvalósulásukban nagytestű ragadozók. Valójában spirituális lények, gyógyítók, mindenkivel kommunikálni tudók, vagy – ahogy Doreen Virtue nevezi őket – sellők… Abban megegyezhetünk: valószerűtlenül bölcsek és kedvesek.

Doreen Virtue sok mindenről híressé vált, a könyveiről, kártyáiról. Most egyik új kártyajós módszerét értékeljük. 

A jóskártyák ősi módszerével érdeklődhetünk a jövő felől, iránymutatást kérhetünk, és felfedezhetjük az igazságot minden helyzetben és kapcsolatban. A jóskártyák segítségével világosan kommunikálhatunk őrangyalunkkal és az elementáris birodalom lényeivel.

A Mágikus sellők és delfinek jóskártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. Ezek megnyilvánulásai gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni igazi, mély érzéseinket. A kártyák áldást hozó erővel bírnak, amely segít csodálatos, örömteli életünk és isteni rendeltetésünk felfedezésében.
A kártyák használata könnyű. Még akkor is, ha kezdők vagyunk, rendkívül pontos közléseket jelentenek saját magunk vagy mások számára. Nem hibázhatunk, mivel a vonzás misztikus törvénye mindig azt a kártyát hozza elő, amely tükrözi gondolatainkat és érzéseinket. Ezek az energiák nagy pontossággal képesek megjósolni jövőnket. A kártyák segítenek olyan döntések meghozásában, amelyekkel jobbá tehetjük jövőnket, gondolataink és elképzeléseink megváltoztatásával.

A sellők mágikus segítő lények, akik az éteri síkon élnek, és készek a segítségünkre sietni. Már régóta kísérnek bennünket. Sellőszerű istennőket az ókori Babilóniában is tiszteltek, sok ókori leleten, szobron, műalkotáson láthatjuk őket.

A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket. Mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét. A delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve. Összeszedettnek kell lennünk, de nem komornak, hogy álmainkat megvalósítsuk.

A delfinek arra is emlékeztetnek minket, hogy használjuk hatodik érzékünket, ahogy előre haladunk utunkon. Intuíciónk révén megkapjuk a keresett irányítás és útmutatás nagy részét, és a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben.
 
Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek

Az alábbi link segítségével ki is próbálhatják a kártyát, és mindenki húzhat belőle a virtuális pakliból.

Forrás: Dudus