A naptár kétségkívül egy előrejelző szerkezet, és nagyon pontosan megjövendölte az emberi társadalom és intellektus fejlődését. Tény, hogy jóslatai több ezer éven keresztül pontosak voltak.

Érzed a maja naptár előrejelzéseit? Kapcsolódj be!
 
A Tizenkettedik felismerés című könyvem bemutató útjának már több mint a felét megtettem, és az olvasóktól kapott leggyakoribb üzenet az, hogy már érzékelik azt a jelenséget, amelyre utaltam.
 
A könyv kiadása óta rengeteg minden történt: a nagyszabású közel-keleti demokratikus mozgalmak és a csendes-óceáni tűzgyűrű körüli földmozgások, főképp a szörnyűséges japán katasztrófa. Ezen események tükrében az olvasóimmal folytatott eszmecserék fókuszpontjába került az a tény, amely a maja naptár legjobb szakértőjétől ered: ez a naptár nem a világvégét jósolja meg előre, és a szeizmikus aktivitást sem kell a közelgő apokalipszis jeleként értelmeznünk.
 
A naptár kétségkívül egy előrejelző szerkezet, és nagyon pontosan megjövendölte az emberi társadalom és intellektus fejlődését. Tény, hogy jóslatai több ezer éven keresztül pontosak voltak. Ez a pontosság jelen korunkban még hangsúlyosabb, ahogyan azt az olvasói kommentek is tanúsítják. Valami történik, amit már mi is érzünk.
 
Jelenünket illetően a naptár egy nagyon fontos változást jelez, melyet az isteni teremtés kilencedik és egyben utolsó állomásának nevez, és amely elhozza majd az emberiség számára az Egységes Tudatosságot. Mikor kezdődik ez az időszak? 2011 mácius 9-én. És pontosan mi is az, amit érzünk? Tisztán és pontosan az, amit előre jelzett: a nagyobb Egységes Tudatosságot.
 

Japánnal kapcsolatban az érzelmi empátia egy újabb szintje érezhető – amin az emberek ott keresztülmennek, mintha velünk vagy családtagjainkkal történne. A demokratikus mozgalmak kapcsán pedig összetartóbbak és támogatóbbak vagyunk, mert a korrupcióval való szembesülést mindannyian egyszerre érzékeljük. Mindenki számára jobbá akarjuk tenni a világot.  

 
A Tizenkettedik felismerés könyvemben vitatom, hogy amit érzünk az integrációk sorozatában jön ránk, kicsiny változásokként egy üggyel kapcsolatos tisztánlátásban – más szavakkal, egyre közelebbi kapcsolatba kerülünk nem csak másokkal, hanem saját magunkkal is, a magasabb rendű jobb oldali agyfélteke bölcsességével, mely az életünket vezérlő magasabb intuitív segítségként nyilvánul meg.
 
 A maja naptár feliratai az Egységes Tudatosság állomásokban való eljövetelét sugallja, metaforikusan fogalmazva mintha valaki egy kertet művelne, csakhogy amit művelünk, az ez esetben a tudatosság saját magunkban. Először csak mag, a művelésnek a szándéka, majd a csírázás, levélbontás és így tovább, mindegyike szimbolizálva a tudatosságnak azt a változását, amely minden egyes lépéssel egyre bizonyosabbá válik számunkra az úton.