Az emberi részetek alkotott magának egy képet arról, hogy ki a jó fiú és ki a rossz, ki kicsoda az űri hierarchiában. Számtalan könyv foglalkozott ezzel a témával, és ti mindet megvettétek. Töröljétek ezeket az elképzeléseket. Töröljétek ki mindegyiket,beleértve a rólunk alkotott elképzeléseiteket is.

Nem biztos, hogy a következő néhány évben az égből érkező lények a Fény Családjának tagjai lesznek. Inkább a bolygó jelenlegi lakóinak a tükrei.
 
Azt mondtuk, hogy a befolyás megszerzése a lecke, amelyet el kell sajátítanotok – az, hogy saját magatoknak ti parancsoljatok, és ne adjátok át többé a döntés jogát a kormány embereinek, a szülőknek, a tanároknak vagy az isteneknek. Itt az ideje, hogy a Földön élő emberek önállóvá váljanak.
 
Ehhez először meg kell őket tréfálni, hogy képesek legyenek felébredni. Sokan érezhettek majd nagy csalódottságot. Olyan dolgokat vesztek észre, amelyet más nem; látni fogjátok, ahogy eluralkodik a tömegőrület a bolygón, és nem lesztek képesek együtt élni vele.
 
Látni fogjátok, miként halad számos ember egy hamis isten, a butaság felé. Kezditek érezni, mi következhet. Fényt hozni gyötrelmes feladat; de ha már beengedtétek a testetekbe, nincs visszaút. Nem mondhatjátok azt, hogy „otthagyom a fény csapatát, nem leszek többé a Fény Családjának tagja." Néhányan szeretnétek majd ezt tenni néha, de ha már bennetek van a fény, akkor ott is marad.
 
Szeretnénk, ha megértenétek, hogy a bolygón és a bolygó körül lévő űrlények, akikről úgy érzitek, hogy „rossz fiúk" -és akikkel a kormányszervek üzleteket kötöttek -, ugyanazzal a dolgokkal foglalkoznak, mint ti.
 
Ezek a lények a ti hiedelmeiteket és drámáitokat tükrözik vissza felétek. Kegyetlenséggel vádolják őket, azzal, hogy embereket rabolnak el, mutációkat hoznak létre, ami a földönkívüliek tanulmányozásával foglalkozó szervezet sok tagjából mély felháborodást vált ki.
 
Ezek a lények mégis tükröt tartanak nektek, hogy megmutassák saját világotokat: mi mindenbe beletörődtök, és mi mindent megengedtek világszerte vezetőiteknek. Vajon az, ahogy elfogadjátok a kormányt és a médiát, és azt a módot, ahogyan használnak benneteket, más mintha egy földönkívüli lemészárol egy tehenet ?
 
A földönkívüliek, akik idejönnek, semmi mást nem tesznek, mint amit a saját fajotok tesz. A tömeg engedi, hogy vezetői a nevükben úgy cselekedjenek, ahogy akarnak, nem tiltakozik, nem mondja, hogy: – Hé, ezt nem hagyom jóvá ! – Túlzott engedékenység uralkodik a Földön.
 
A bolygón létező tudatosság ebből áll: – Majd te megcsinálod helyettem. Nem akarok felelősséget vállalni. Te leszel a kormánytisztviselőm. Te leszel a tanárom. Te leszel a főnököm. – Valaki mondja meg, mit kell tennem.
 
A földönkívüliek ezt tükrözik vissza. Emlékszel a V című filmre, amelyet pár évvel ezelőtt mutattak be a tévében ? Enged némi bepillantást az űrből érkező bizonyos entitások ügyeskedésébe; néhány ember minden bizonnyal imádni fogja, és abszolút hatalmas mestereknek tartja majd őket. Azt mondjuk, hogy ezek a forgatókönyvek valóra válnak. Az emberi tudatosság és a földönkívüli jelenlét ezen a bolygón az összeolvadás folyamatában van. Erről szól minden reklám.
 
Sokan, akik megismeritek és használjátok a saját ítélőképességeteket megdöbbentek és felháborodtok majd azon az ostobaságon és ideologizált imádaton, amelyet az emberek többsége kifejezésre fog juttatni az űrből érkező bizonyos lények iránt, akik azt állítják magukról, hogy a ti teremtőitek, pedig a testük egyáltalán nem hasonlít a tiétekhez.
 
Sok mindent meg tudnak tenni, és számos technológiát osztanak meg veletek. Esetleg meggyógyítanak bizonyos betegségeket, amelyek kialakulásához ők maguk járultak hozzá azzal, hogy a bolygó tudósait baktériumháborúra képezték ki.
 
Undorodni fogtok a társadalomtól, mert nem jöttök majd ki az új istenekkel, és félrevonultok. Fel tudjátok fogni, hogy az új istenek esetleg hüllők lesznek ? Azt hiszitek, hogy ez már kissé nevetséges? Kapaszkodjatok csak meg, mert fogalmatok sincs, mi vár rátok. Ha elmondanánk mindent, ami bekövetkezik, már rég elillantatok volna.
 
Néhányan mindkét csapatban játszanak, mert kettős ügynökök. Itt az ideje, hogy megértsétek ezt a bonyolult folyamatot. Félretesszük a hittételeiteket és kitágítjuk az identitásotokat, mert valamire felkészítünk benneteket. Ha felkészültök, képesek lesztek arra, hogy megtartsátok önazonosságotokat, és nem fog összetörni mindaz, amiről eddig azt hittétek, hogy odaát van.
 
Drága emberek, nagy kaland vár rátok és csak ti tudjátok végigcsinálni ezt a kalandot. A fizikai valóságon túli birodalom állandóan segít benneteket, a Fény Családjának tagjai mindig körülöttetek és mellettetek vannak. De a ti dolgotok, hogy megértsétek a törvényeket, amelyeket tanítunk, és meghonosítsátok ezen a bolygón.
 
Amikor a tanítottak szerint kezdtek el élni – hisztek az identitásban, hisztek az egyidejűségben, hiszitek, hogy részei vagytok egy tervnek -, akkor rájöttök, hogy még a legnagyobb zűrzavar és a legbizarrabb dolgok közepette is képesek vagyok arra, hogy szembeszegüljetek az emberiség törvényeivel.
 
A teremtő isteneknek is megvannak a maguk teremtői, akik felé az evolúcióban tartanak. A teremtő istenek és az ő teremtőik közötti tudati elszakadás a világok és univerzumok manipulációi közepette jött létre, nem szükségszerűen a fajok manipulációja miatt. Rengeteg valóságon keresztül manipulálnak benneteket, mint fajt. A ti feladatotok, hogy megértsétek, hányféle valóságban léteztek. A benneteket befolyásoló lények feladata annak megértése, hogy hány világban manipulálják a valóságokat. A teremtő istenek zsonglőrködnek a valósággal, de vajon ki az, aki az ő realitásukkal bűvészkedve alkotni küldi őket ebbe a sok világba ?
 
Ezt mind érezni kell. Engedjétek, hogy agysejtjeitek életre keljenek anélkül, hogy racionális, tudatos elmétek mindent a legapróbb részletekig meg akarna határozni. A folyamat részeként először egy érzést élesztetek fel magatokban, majd egy napon, egy adott pillanatban, talán egy délután elsöprő erővel támad rátok az érzés, hogy tudjátok : egy ezer oldal terjedelmű műalkotás kel életre ötpercnyi mennyei extázis alatt."
 
Barbara Marciniak: Hajnalhozók
 
Forrás: Paramoral