Nyár, nyár, újra itt a nyár… a munkás hétköznapokat letudva igen csak jólesik egy kis kikapcsolódás.m Csatlakozz egy különleges közösség „forrásához”, és töltődj Te is az Everness Fesztiválon, ahol különleges és varázslatos programokkal ismerheted meg jobban önmagad. Fedezd fel saját világod a csodás „magyar tenger” partján, ahol a klasszikusnak nem nevezhető fesztivál színes programjai és a kiváló társaság mellett egy igazi spirituális utazásnak is részese lehetsz.

H_bubi_2

Az Everness Fesztivál a társadalmi szerepvállalás jegyében idén a Bátor Tábort választotta jótékonysági partnereként. A Bátor Tábor egy 1997-ben alakult élményterápiás tábor, amelynek célja a daganatos és krónikusan beteg gyerekek visszasegítése a gondtalan gyerekkorba úgy, hogy különböző kihívások elé állítva őket rengeteg sikerélményt és megerősítést ad számukra, megsokszorozva ezzel erejüket a betegséggel való szembenézéshez, küzdelemhez.

Évente 1000 táborozót látnak vendégül a szervezők, ahol a gyerkőcök a családtagjaikkal együtt töltődhetnek.

A Bátor Tábor saját sátorral lesz jelen a fesztiválon, így az Everness csapataként mindenkit arra biztatunk, hogy látogassa meg az alapítvány helyszíneit, ismerkedjen meg fantasztikus munkájukkal, vegyen részt programjaikon, és hozzánk hasonlóan támogassa céljaikat, kezdeményezéseiket!

A sok más lehetőség mellett az Evernessre látogatók például a fesztivál végén Festipay kártyájukon (a fesztivál hivatalos fizetőeszköze) maradó összeget is felajánlhatják a Bátor Tábor javára – nem kell mást tenni, mint a kártyát az alapítvány önkénteseinek átadni, így mindenki biztos lehet benne, hogy a támogatást közvetlenül azok kapják, akiknek szánja.

Idén számos előadót, írót először láthat majd a magyar közönség. Ott lesz James Redfield, A mennyei prófécia szerzője, Wm. Paul Young, A viskó és a Keresztutak című könyvek írója, Kyriacos C. Markides, A ciprusi mágus szerzője, és Mabel Katz, a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye.

A fesztiválra minden eddiginél változatosabb zenei programmal készülnek, méghozzá számos világhírű művész közreműködésével. Szerepel majd a neves gitárvirtuóz, EstasTonne, aki Fodor Rékával és Pepe Danzával együtt lép színpadra, a sámánzenével és hangzatokkal gyógyító Kailash Kokopelli, aki ezúttal a multi-instrumentalista Nadishanával érkezik, a mexikói Bole zenekar, a Meszecsinka együttes, Soma Mamagésa új zenekara, a VANAVAN, Jeszenszky István SKY, és természetesen a tavaly hatalmas sikert aratott máltai Tribali zenekart is elhívtuk egy újabb felejthetetlen estére!

A koncertek mellett pedig idén is rengeteg, fellépő művészeink által is tartott zenei workshoppal és sok-sok örömzenével várunk!

Természetesen a legnevesebb magyar előadók is részt vesznek a rendezvényen: Müller Péter író, Soma Mamagésa, Kassai Lajos (A lovasíjász című dokumentumfilm főszereplője), Szabó Gyuri bácsi (a Bükki Füvesember), Kereszty András, Diószegi Ádám (modern jógi), Dr. Grandpierre Atilla, Kalo Jenő, Balogh Béla, Egedi-Kovács Melinda (a Life Sutra Védikus Iskola alapítója), Leél-Őssy Tamás (csikung oktató), és a lista továbbra is folyamatosan bővül.

evernness2016_banner_300x300

Az Everness további érdekessége, hogy gyerekbarát fesztiválként a családokat, sőt, már a legkisebbeket is szeretettel várják a szervezők – a közös töltődés érdekében a picik 12 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen!

Lesz gyermekmegőrző is, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyázzák, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy a szülők is nyugodt szívvel vehessenek részt az előadásokon, mozgásprogramokon – persze ha az anyukák, apukák úgy érzik, hogy van még mit ellesni önfeledt fesztiválozásból az aprótalpúaktól, gyermekükkel is tarthatnak a foglalkozásokon.

Te se maradj le!

Június 10-ig még te is kedvezményes áron vásárolhatod meg fesztiválbérletedet vagy napijegyedet!  Az elővételes jegyekért kattints ide: http://everness.hu/jegyek

A fesztivál ideje: 2016. június 28 – július 3., Balatonakarattya

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához: https://www.facebook.com/everness/

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.