Ősidők óta fennálló spirituális törtvény az, hogy ha kapni akarunk, akkor először nekünk kell adni. És nem csak azért, hogy kapjunk,hiszen ez egyrészt az univerzum, másrészt önmagunk becsapása lenne.

Bármit is szeretnél, hogy életedben megjelenjen, légy te a forrása!
Magyarán, ha valamit nagyon szeretnél, akkor előbb TE add meg azt másnak! Így, mivel amit másnak adsz, önmagadnak adod, legyen az jó vagy rossz, a te életedben mint tükörkép fog megjelenni az általad okozott dolog. Próbáld csak ki.

Mindig te legyél, aki először ad!
Ha szeretetre vágysz, légy magad a szeretet, és árassz szeretetet, ahol csak tudsz! Apróságok is megteszik, amivel kifejezed a szeretetedet, néha elég egy kedves szó, egy szívből jövő mosoly.

Ha békességre, megértésre vágysz, legyél először te magad békés és megértő a körülötted lévő emberekkel! Környezetedhez toleránsan viszonyulj, hisz semmivel nem okozol nagyobb örömet, ha a másik látja, megérted. És lásd, cserébe te is meg fogod kapni, ha nem is pont attól a személytől.

Ha kedvességre, figyelemre vágysz, keress olyanokat, akiknek ugyanezt adhatod!
Egy felajánlott apró segítség, csekély szívesség megtételével szintén hozzájárulsz mások és ezáltal saját boldogságodhoz!

Ha anyagilag szeretnél kicsit előnyösebb állapotba kerülni, keresd az alkalmat, és adakozz, ahol tudsz, bármilyen keveset is. Annak az illetőnek lehet, hogy pont annyi hiányzott.

Ha sikerre vágysz, először segíts hozzá TE valakit, hogy sikeres legyen! Ajánlj neki könyveket, tanfolyamokat, olyan embereket, akik segítségére lehetnek abban, amiben az illető sikeres akar lenni.

És ez így folytatódik tovább…

Amiket másokért teszed, önmagadért is teszed, mert a világ így működik!

Hidd el, amit másokért teszel, magadért is teszed, mert a világ így működik. Egyek vagyunk. Semmit, sem jót, sem rosszat nem tehetünk anélkül, hogy az előbb-utóbb vissza ne szállna ránk.

Tehát:

  1. Gondold át: mit szeretnél, hogy az életedben megjelenjen?
  2. Következő lépésként keress legalább egy olyan embert, akinek szerinted pont arra van szüksége.
  3. Találd ki, mivel tudnád őt segíteni.
  4. Láss hozzá a megvalósításhoz!
  5. Ha így teszel, hamarosan meglátod, hogy életedben kezdenek elszaporodni a röpke kis csodák. Amiket nem vártál, amik meglepnek és feltöltenek.

És akkor rájössz majd, hogy az életben nem az a legfontosabb kérdés, hogy mit kaphatunk, hanem az, hogy mit adhatunk másoknak!

Neale Donald Walsh

Forrás: Pozitív Nap – Citrinella