A zenei szerkesztőnk által ajánlott második dal egy szintén Deva Premal és Miten által megzenésített mantra, mely az Emrace című albumuk első dala, az Om Tare Tuttare.

Ezt a dalt Piliscsabán hallottam először egy Osho meditációs táborban, és már akkor, első alkalommal nagyon megfogott. Azóta már nagyon sokszor meghallgattam, és a Gayatri mantrához hasonlóan ez is az egyik abszolút kedvencem.
 
 
A mai napig is szinte minden alkalommal, amikor hallgatom, rácsodálkozok: egyszerűen tökéletes és csodálatos dal. Minden hang olyan különleges és szép, és annyira a helyén van, hogy az már több mint zseniális. Maximálisan kreatív, szép, különleges, és ritka igényes, magas színvonalú zenei alkotás.
 
Néha elgondolkodom, hogy ilyen tökéletes és gyönyörű dalokat hogyan tudnak írni és megzenésíteni, ilyen klassz hangszereléssel? Talán ebben a tehetségben, finomságban és érzékenységben rejlik Deva Premal és Miten nagysága, zsenialitása és különlegessége – ahogyan ezeket a harmóniákat meghallják, és áthozzák ide, Nekünk.

Ők tényleg erre születtek, ez a Küldetésük – hogy ilyen csodákkal tegyék gazdagabbá és szebbé az életünket.
 

Hála érte… Isten tartsa meg a jó szokásukat! 😉
 
Csizmadia Sándor