Zenei szerkesztőnk első ajánlójában a Deva Premal és Miten által megzenésített, méltán világhírű Gayatri mantrát mutatjuk be.

Első zenei ajánlónkban Deva Premal és Miten előadásában a Gayatri mantrát ajánlanám Kedves Olvasóik figyelmébe.
 
Deva Premal, a német származású énekesnő a Gayatri mantrára született, ugyanis édesapja ezt énekelte a születésekor… és egész gyermekkorában ez volt az egyik altatódala, így mélyen beleívódott lényébe, és élete egyik fontos és meghatározó dalává vált. Deva Premal spirituális mesterétől, Osho-tól kapta nevét 11 éves korában, és társával, párjával, Mitennel is Osho asramjában találkoztak és ismerkedtek meg. A többi pedig már spirituális zenei történelem…
 
Dalaikat, lemezeiket és koncertjeiket Őszentsége a Dalai Láma és Eckhart Tolle is jó szívvel ajánlja mindenkinek. Koncertjeik hangulata és atmoszférája egészen különleges, melyeket szerencsére a magyar közönség is már többször megtapasztalhatott. Előadásuk sokak számára életük legnagyobb koncertélménye, ahol megtapasztalható, szinte tapintható a szeretet és az energia, és amelyek végeztével a közönség Deva Premalt és Mitent is megöleli. Akik már átélték ezt, azok szerint nem kis élmény… 😉
Nyáron barátaim részt vettek az általuk szervezett táborban is, mely egészen elképesztő és csodálatos élmény volt.
 
A Gayatra mantra minden idők egyik legkiemelkedőbb hatású és szépségű buddhista és egyben spirituális mantrája is, amely igazán Deva Premal és Miten előadásában vált közismertté és közkedveltté, igazi spirituális himnusszá.
 
Személy szerint nekem is az egyik abszolút kedvenc dalom, az örök kedvenceim top 10-es listáján is elég előkelő helyet foglal el. Már több százszor végighallgattam és mondhatni, nekem is már a lényemmé vált… Hihetetlen mély megéléseket ad!
 
Szívből ajánlom Mindenkinek!
 
 
Csizmadia Sándor