Mitől más a spirituális gyermekáldás a normál, szokásos gyermekáldástól? Tartalmában, értékeiben nagyon sokban. Spirituális gyermekáldásról akkor beszélünk, amikor a szülők megbeszélik a lélekkel, mikor szándékozik érkezni. Ennek több módja lehet. Vagy speciális kommunikációval, vagy horoszkóp számításokkal.

A Baba születik – miért ő választott minket című írás folytatása ez. Ezért annak az idevonatkozó részét bemásoltam. Krizantén bölcs által lediktált teremtéstörténet rövidített változatából megtudhatjuk, hogy a Teremtő először hatalmas egységszellemeket teremtett, melyek miután gőgösek és irigyek lettek, elbuktak és szétestek egy-egy szellemmé.

Azon szellemeknek, akik továbbra sem tanultak hibáikból még tovább csökkent a rezgésszámuk, és két félreszakadtak szét, egy férfi és egy női lélekre. Ők a duálpárok, akik fizikai szinten nem találkoznak egymással. Ezen lelkek addig maradnak egymástól távol, amíg a sok-sok leszületésük folytán, ki nem javítják sorozatos tévedéseiket. Ez az időintervallum mindenkinél más és más. Van, akinek 1 millió, van, akinek százezer leszületésbe telik. Majd újra szellemmé válnak, és felemelkedésükkel egységszellemekké válnak. Aztán választhatnak: vállalják a segítést a Földön egy újabb leszületéssel, vagy más égi szférában segítenek. Lélek is, szellem is úgynevezett hálótervet készít, melyben kiválasztja leendő szüleit, testvéreit, egész rokonságát, a kultúráját, országát, városát, a helyét, ahova születni fog. Nem egy darab tervet, hanem sok lehetséges utat tervez. Indulása előtt megkapja mindazt a sok feladatot, amit meg szeretne oldani: hibák kijavítása, feladatok végrehajtás stb. ezt nevezzük életprogramnak, melyek hajtják őt előre. Idősebb korában a környezete is, és az életprogramja is hatással van rá. Ez pedig művészet. Hogyan oldja meg helyesen az életét.
Ha mégsem úgy alakul az élete, akkor van esélye visszakanyarodni az optimális útra. Ugyanis Isten mindenkit szabad akarattal ruházott fel. Nem madzagon rángatható bábukat teremtett, hanem önálló gondolattal rendelkező lényeket, akik döntést hozhatnak. Ha tudnánk, hogy mit terveztünk el, akkor aszerint élnénk. A gyermekeinknek nincs letakarva a terv. Ők látják egészen kisiskolás korukig, amíg a sok ismeret le nem fedi. Ha a szülő nem partner ennek megtartásában, már korábban bekövetkezhet ez. Amennyiben a lélek előtte nem gyakorolta az alázatosságot, visszaélt javaival, hatalmaskodott mások felett, úgy elképzelhető, hogy következő életében szegényebb sorsot választ magának, hogy megtapasztalhassa milyen az ellenkező oldalon lenni. Minden sorsot magunk választunk magunknak. A rosszat is. Ebből kifolyólag nincs rossz. Az előfordulhat, hogy környezet a szabad akaratából kifolyólag a sanyarú sorsra rá tesz még egy lapáttal, hadd szenvedjen még jobban, de a lélek a hálóterv készítésekor minden lehetséges kimenetelt megvizsgált. Így voltaképpen rossz dolog még sem történhet vele, legfeljebb több tapasztalattal a zsebében tér majd haza. Aki tudja, hogy életét saját maga választotta, könnyebben elfogadja minden nehézségével, és feladatával együtt. Kevésbé hárítja másokra a felelősséget. Jobban felmerül benne a vágy, hogy a saját kezébe vegye életének irányítását. Nem csak a külső belső megjelenés döntő a szüleivel, rokonaival kapcsolatban, azt is figyelembe veszi, hogy éltek-e már közös életben, és kialakult-e köztük karmikus kapcsolat.
Azok a személyek, akik valaha ártottak, vagy tartoznak a léleknek, azaz karmikus adósságuk van feléje, azokból lesznek: a baba szülésznője/dúlája, gyermekorvosa, védőnője, óvónője, tanítója stb. Olyan személyek, akik ezt a kis lelket segíteni fogják az útján. A fogantatással párhuzamosan testet ölt a lélek. (A fent leírtak alapján már tudjuk, hogy akár a szellem is testet ölthet, de a könnyebbség kedvéért az előadásban végig lélekről lesz szó). A petesejt és az ondósejt egyesülésével létrejön a megtermékenyített petesejt, és társul hozzá maga a lélek. Ettől kezdve az már nem csak finom energia, hanem anyagi is. A lélek az eddigi szabad lebegő érzését elveszíti. Sikerült megérkeznie. Ujjongás, boldogság érzése hatja át annak ellenére, hogy szabadságát elveszítette. De mivel sokat tett azért, hogy leszülethessen nem a szabadság érzése fontos a számára. Mi teendője most? A környezetét befolyásolja, amennyiben szükség van rá. Mert nem mindegy, hogy MIÉRT fogan meg egy ember.
Foganhat a baba:

  • Véletlenül – „becsúszott”
  • A nő taktikázik – a férj megfogása, marasztalása a kapcsolatban
  • Az anya mindenáron babát AKAR! Akár úgy is, hogy az apa csak a magját adja, nem kell feltétlen hosszú távú párkapcsolat
  • Évek óta várnak rá, nem sikerül, ezért művi úton
  • Vártak rá. Sajnos csak nagyon kis hányadánál valósul meg a szeretetteljes várakozás. 
 
Spirituális gyermekáldásról pedig akkor beszélünk, amikor a szülők megbeszélik a lélekkel, mikor szándékozik érkezni. Ennek több módja lehet.

  • A szülők megtudakolják a leendő babától – azaz látnak, hallanak, és így felveszik vele a kapcsolatot
  • Összekötő ember veszi fel a kapcsolatot, és kérdezi meg a babát • Horoszkópból kiszámítják mikorra esedékes a baba foganása
  • Valamilyen más jövendőmondó technikával állapítják meg.

Milyen előnye van annak, ha netán évekkel előre tudjuk, mikor szeretne a csöppség hozzánk megszületni? Nos, óriási előnyei vannak ennek. Párat megemlítenék:

Ha éppen aktív, felnőtt életünk szakaszát éljük, akkor előre megtervezhetjük, hogy mit szeretnénk addig megvalósítani: tanulás, utazás, (netán esküvő), munka elkezdése (mostani törvény szerint 180 nap minimum a Gyedhez). Lélekben is felkészülhetünk rá. Tudatosan átértékelhetjük az életünk, hisz a gyermek szülése előtt általában az ember inkább csak kap az élettől, de attól kezdve ad. Nehéz felkészülni arra, milyen lesz anyának, azaz odaadónak lenni. De ha így előre tudja az ember mennyi ideje van erre, hány éve van vissza, évekkel korábban könnyebb rákészülni, mint amikor tudatosul benne, hogy megfogant a baba! Spirituális gyermekáldás esetén, amikor előre megbeszéltük jöttét, már az első perctől biztosak lehetünk érkezésében. Ez mind az anyának, mind a babának nagyon hasznos. Emiatt nem azzal kell foglalkoznia a léleknek, hogy – anyját, apját meggyőzze arról (olyan gondolatokat ébresszen a szülők fejében) – miért lesz jó, ha ő megszületik, vagy miért nem volna jó az abortusz, hanem örülhet testbe szállásának, és anyja, apja örömének. A lélek mindent lát, hal, érez, tud. Tudja anyja gondolatát, átérez mindent, amit az anya is. Amennyiben tudatosan fogant, az anyának hosszú ideje volt felkészülni, és nagy esélye van rá, hogy saját elfojtott érzelmeit, feldolgozta, feloldotta, így azoknak nem kell most várandósan felszínre törniük betegség vagy tünet formájában. Mik lehetnek ezek? Vegyük az általános esetet, csak úgy jött a baba, nem volt ideje az anyának rákészülni: Ebben az esetben mindenképpen valamiféle áldozattal jár a gyermek fogadása. Vagy azért, mert derékba tört a karriere az anyának = elfojtott elutasítás. Vagy, mert testvér esetén még 2 évig kell otthon – 4 fal közt maradnia. Ezekben az esetekben várandósági hányás, émelygés, szédülés lesz úrrá rajta. Minden betegségnek lelki oka van, hisz az ember lelke szeretne ezáltal valamire rámutatni. Ha elfogadjuk ezt a szemléletet, akkor megérthetjük a terhesség alatt kialakult gondokat, betegségeket. A spirituális gyermekáldás esetén nagy esélye van az anyának arra, hogy problémamentesen teljen a 9 hónap. Ha így telik, a magzat fürdik szülei feltétlen szeretetében. Az egységet élik meg, nem kell olyan harmóniából kibillentő dolgokkal foglalkozniuk, mint akikhez más módon érkezett a lélek. Sajnos általános terhességnél óriási teher egy babának az első 12 hét. Ezt az időszakot végig drukkolja, mi lesz, ha felfedezik jöttét, és mit döntenek sorsa felől. Örülnek-e neki, vagy sem, megtartják-e vagy sem. Természetesen a spirituális gyermekáldásnál ezt a terhet sem kell cipelnie.

De, miért lenne ez teher, kérdezhetnénk? Számtalan tulajdonság, viselkedés gyökere a magzati korra nyúlik vissza. Amennyiben nem várt gyermek az illető, gyerekként is, felnőttként is kevés az önbizalma, önbecsülési gonddal küzd. Előfordul, hogy ezt leplezze, álarcot visel, de amikor valami éles helyzet áll elő, lehullik róla, és képtelen kontroll alatt tartani helyzetét. Pl. fóbiák alakulhatnak ki nála. Amennyiben a léleknek nem tetszik a fogadtatás, nem tetszik pl. az, ahogyan az anya gyanakodni kezd az elmaradt menstruáció kapcsán a terhességre, meg is gondolhatja magát. Az első 12 hétben el is mehet. Ilyenkor spontán, korai vetélés lehet. Ez történhet úgy is, hogy észre sem veszik jöttét-majd mentét, de úgy is, hogy 6.- 12. hétben megy el. Sokszor fordul elő az is, hogy miután elment, megsiratják annak ellenére, hogy nem várták. A lélek szándékosan tervezi így a helyzetet. A hiányból az ember mindig többet tanul. Amíg ott van, az természetes, ha eltűnik, rögtön sajnálják, és jobban foglalkoznak vele. Bárhogyan is fogant valaki, a lényeg, hogy megszületett. Ez az írás nem vádol senkit, hanem lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a következő babóca hogyan foganhasson meg! A lélek a hálótervben megtervezi kikhez születik meg. Ebben számít a lélek arra, hogy nem csak megfogan, hanem meg is születik. Az anyának mindig ott van az esély önmagát, aktuális tervét, célját felülírni, és szeretettel fogadni a jövevényt! Amennyiben megadatik a gyermek, legjobb szívből elfogadni! A lélek ki-be járkál, hol becsusszan a testbe, hol szárnyal. Ahogyan mi is. Alvás közben lelkünk végzi a feladatát, ébredéskor viszont testünkbe érkezik vissza. A lélek egészen a születéséig így tesz. 


Írta: Kemény Veronika