Az Angyalok gyógyító erejét aktiváló és a betegekhez vezető rituálé az Atlantiszi Nagy Angyalrituálé, melyet az esszénus közösség szokott nyilvánosan tartani F.E. Eckard Strohm vezetésével. Ezt a szertartást egyedül ő celebrálhatja. Hihetetlen energiákat, erőket közvetítenek, a csodaszámba menő gyógyulásoknak se szeri, se száma. De az alapvető törvény nem feledhető: az Angyalok csak akkor avatkoznak be, ha a karma törvénye szerint cselekszenek.

Magam is vettem részt többször ilyen rituálén. Lehet az ilyen eseményekről mondani, állítani bármit is, semmit nem tudhatunk, amíg meg nem tapasztaljuk, amíg gyógyító erejét meg nem érezzük. Aki soha nem hisz a csodákban, az is meginog ilyen gyógyítások láttán, és minimum elgondolkozik a létezésén. Főleg ha ő maga, vagy valamelyik szeretett hozzátartozója beteg, a helyzete reménytelennek tűnik. Az alábbi leírást Tóth Tamás honlapjáról vettük át, és egy fórumon erről a rituáléról csupán egyetlen bejegyzés született, amit viszont érdemes idézni:
 

                        F.E. Eckard Strohm
Márta István bejegyzése: „Azért jó hogy a "nagyok" nem tudják mi mindenre jó ez az energia. Magam is tisztában vagyok vele. Egyszer egy csoportban, hasonló dolgokról volt szó. Rám került a sor és elmondtam az egyik esetemet. Most hosszú lenne leírni,a lényeg,a gyermek öt év után hallott mind a két fülére. És csak egy érintés. Tudni kell hova, mikor, kinek. Ez nagyon fontos. Te engem úgy lehúztak!… Mit képzelek én mert ezt nem szabad mert a sátán meg minden… A végén: hú meg ha, kaptam eleget. Mire én: Ki tette rá a vakra a kezét? És látott? Ki tette a kezét a bénára és járt? Mondjam még? Erre ők. Jó az Jézus volt neki szabad. Mire én: Mindenkit saját maga képmására teremtetett. Ki mondja hogy bennem nincs egy kis darab? Erre csend lett.” (Ősi atlantiszi és esszénus rituálé – Tóth Tamás honlapjáról)
 
Az atlantisziak ezt – és ehhez hasonló – rituálékat használtak azért, hogy minden Atlantiszon élő ember egészséges legyen…
Mindennapi használatra rendelkezésre állt a Kis Angyalrituálé is, melyet az első Angyaltanfolyamon megtanítok, amit otthon minden tanfolyami résztvevő tud önállóan alkalmazni családban, baráti, ismerősi körben… (az Atlantisz angyalai című könyvben megtalálod a pontos leírását – ami alapján Te is meg tudod tartani!!!)
Ha már olvastad az “Atlantisz angyalai” – című könyvet, akkor biztosan eszedbe jut a Nagy Angyalrituálé, mely az atantiszi Arkloki által vezetett gyógyító szertartás volt.
 
Amikor ennek egyik változatát, a Közepes gyógyító Angyalrituálét megszervezem, azzal csupán az a célom, hogy minden érdeklődő ember megtapasztalhassa az angyalok gyógyító erejét. Ízelítőt szeretnék nyújtani ahhoz, hogy hogyan gyógyíthatod vele Te is magadat, szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet, embertársaidat, valamint tovább szeretném örökíteni azt a hatalmas tudást és erőt, mely talán értékeivel választ adhat létezésünk – múltunk és jövőnk – nagy kérdéseire.
 
Atlantiszon évente egyszer birodalmi találkozóra gyűltek össze a királyok. E különleges alkalomkor az Arkloki a 144 loki kíséretében elvégezte a Nagy Angyalrituálét. A Kis Angyalrituálé ideális esetben 6 fővel zajlik, de 3 fővel is megvalósítható otthonodban. A Közepes Angyalrituálé ideális esetben 19 fővel zajlik, de 8 fővel is megvalósítható. Angyal-kommunikáció tanár személyes jelenléte szükséges. A Nagy Angyalrituáléhoz F.E. Eckard Strohm személyes jelenléte szükséges. F.E. Eckard Strohm Magyarországon 1, vagy 2 évenként tart Nagy Angyalrituálét.
 
Aki egyszer nézője vagy részese lehet valamelyik angyal rituálénak, megtapasztalhatja, milyen hatalmas energiát áraszt mindegyik, beleértve a kis angyal rituálét is. Képzeld el, akkor milyen nagy energiák vannak a közepes gyógyító rituálénál, és milyen hatalmas erőt is adhatott akkor a nagy gyógyító szertartás a 144 angyallal az Arklokinak és ugyanígy milyen nagy erőt adhat ugyanez a nagy gyógyító szertartás F.E. Eckard Strohmnak és az ott megjelenteknek…”
 
Forrás: Reikimester

-eszme-