Arkangyalok -“Magas rangú angyalok,Isten hírvivői.”
A következőkben szeretném veletek megismertetni az arkangyalok rendjét.Mindegyiküknek megvan a maga jellegzetessége,ismertetőjegye,és adott feladatköre,így könnyebben tájékozódhatott egy-egy kérés kapcsán.
Az arkangyalok nem azonosak az angyalokkal, őrangyalokkal,elementálokkal.A legmagasabb rangúak. Sok angyalszakértő úgy vélekedik,hogy 12-en vannak.(A vallásokban,más-más néven jegyzik őket,és nem is egyforma számban.)
Azért vannak,hogy egész életünkben mellettünk álljanak és segítsenek minket,közvetítőként pedig továbbviszik kérésünket.Nagyon fontos tudnotok,hogy nem köti őket tér és idő,így egy időben több helyen is ott tudnak lenni.Mindenki számára elérhetőek,nem szükséges semmilyen különlegesnek mondott képesség a velük való kapcsolat tartáshoz.
Nincs szükség szertartásra vagy szeánszra,egyszerű szavakkal kérjétek őket(a megszólítás után)tolmácsoljátok feléjük kéréseiteket,majd köszönjétek meg.
Ismerjetek hát meg néhány arkangyalokat:
Mihály,Rafael,Zadkiel,Haniel,Raquel,Uriel,Metatron,Jophiel,Gábriel,Chamuel,Metatron,Ariel,Azrael,Jeremiel,Sandalphon.

Mihály arkangyal

A védelmező,talán a legismertebb arkangyal az összes közül. Én mindig kékben látom őt,és általában mellette van a szimbolikusan is hozzá tartozó KARD,amivel segít elvágni az úgynevezett:szakrális kötelékeket.Ez alatt olyan kapcsolatokat értünk,amitől már régóta,nem megmagyarázható módon,nem tudunk szabadulni.
Fizikailag és érzelmileg is védelmez minket,így érdemes őt kérni,hogy kék védőburkával vegye körbe pl.otthonotokat,hogy felesleges aggodalmaitokat elűzze.Így biztonságban tudhatjátok szeretteiteket.
Mivel a kék szín hagyományosan a kreativitást is jellemzi,így minden ehhez köthető tevékenységet is erősít.
Kivétel nélkül minden kliensemnél,szoktam kérni Mihály védelmét és segítségét,nekem ő olyan,mint egy felkiáltó jel a mondat végén,nyomatékosít és megerősít. A legelső alkalom amikor őt láttam,nagyon megrémített. Évekkel ezelőtt egyedül töltöttem az estét fiatal lányként, a családom elutazott,én én oktalanul elkezdtem félni.Ágyamban a takarót szorongatva kértem az angyalokat,hogyha már úgyis elkezdődött a kommunikáció közöttünk,mutassák hát meg magukat.A sötét szobában egy hatalmas fény villant fel,abban a pillanatban,ahogy mentálisan ezt a gondolatot elküldtem angyalaim felé,óriási kék fényben kirajzolódott Mihály daliás alakja(egyébként az angyaloknak nincs nemük és szárnyuk,olyannak látjuk őket,amilyennek a gondolatainkban élnek).Én mégis azt éreztem,hogy egy stabil férfierő,kedves és megnyugtató arcával mosolyog rám.Olyan hatalmas volt,és életszerű,hogy egóm közbelépett,és a kép eltűnt.

Gabriel arkangyal

Bizonyára az ő neve sem ismeretlen számotokra,Isten hírvivője,az anyák és gyermekek védelmezője.A Biblia szerint ő vitte a hírt Szűz Máriának,Isten fiának közelgő születéséről.
Gábirel azért fontos az életemben,mert az írás,lételemem,és ezen égi csatorna-az örömteli írás képviselője ő maga is.Tőle kaptam az első utasításokat arra,hogy írnom kell.
Színe indigókék és a fehér,aurája pedig rézszínben tündököl.
Az eredményes önkifejezésért felel,ehhez az ihletet és utat,lehetőségeket.Javíthatjuk kommunikációs képességünket(legyen az írásbeli vagy szóbeli)így a beszédhibákat is gyógyíthatja.
Hívjuk segítségül,ha régóta nem tudunk megbeszélni valamit családtagjainkkal,szerelmünkkel,barátainkkal,szomszédunkkal.Ne hagyjuk,hogy a szótlanság és a dac megmérgezze testünket!
Adjon nektek reményt a terveitekhez.

Uriel arkangyal

Isten fénye és tüze.Elhozza neked a békét,a megnyugvást és a harmóniát.
Megtanít téged ajándékozni a legfelsőbb szinteken.
A villámláshoz és a viharokhoz is az ő nevét kötik,így segít téged rávilágítani a helyzetek mögöttes tartalmára,hogy felülről,egységében tudj szemlélni.A szolgálat és odaadás azok a fő erények,melyet tőle tanulhatunk.Ha dühösek vagy idegesek vagyunk,ő megnyugtat minket.
Teljesítsük be általa vágyainkat,mondjuk el neki,legbensőbb vágyainkat,hogy utat nyisson egy szebb jövő felé.
Arany és lila színben pompázik,így ezeket a színeket is segítségül hívhatjuk a vele való kommunikációhoz.
Kérjük tőle,hogy mutassa meg a következő lépést életünkben,hogy magabiztosan lépjünk előre.

Rafael arkangyal

Ha bármikor fizikai gyengeséget vagy betegséget érzel önmagadban vagy környezetben,őt kell hívnod,hogy zöldes fehér gyógyító fényével melléd álljon.
A teljesség és az egység angyala is egyben.
Előttem mindig nagyon gyengéden és kedvesen jelenik meg,csak úgy sugárzik belőle a segíteni akarás,és a feltétel nélküli szeretet.
Minden fizikai lény gyógyítója,így nemcsak az embereknek,hanem kedvenceinknek is segíthet;szólítsuk őt,ha háziállatunk gyengélkedik.
Energiája harmonizálhat,ha legyengülünk,vagy már hosszan tartó vagy időszakos betegségünk van,vagy éppen műtét után lábadozunk.
A tisztítás is fontos feladata,így hát miután magunkat megtisztítottuk a negatív hatásoktól,tegyük ezt lakásunkban is.
Nagyon sok kliensemnél,baleseteket után kértem segítségét.
Figyeljetek belső sugallataitokra,mert általuk üzen nektek,és ne késlekedjetek aszerint cselekedni. Ha nem értitek az üzenetet,kérjetek egyértelműbb jeleket!
A másik nagy problémakör a párkapcsolat,így ha véget ért egy kapcsolatot,és fizikailag is megtörtél,fáj a szíved,ő segít neked.

Hániel arkangyal

Mivel a nőiség,a fokozott érzékenység,és finom rezgések,rendkívül közel állnak hozzám,így Hániel különösen kedves a számomra.
Lila színben látom őt,és nagyon sajátos finom,lágy rezgéseket érzek.
A szeretet angyala,felébreszti ezt a csodálatos értéket bennünk,és segít,hogy ezt továbbadjuk embertársaink felé.Őrzi a szívcsakrát,így mindenféle érzelmi ügy hozzá tartozik.
Az önszeretet,új,magasabb szintjét ébreszti fel benned,és határtalan szeretetet érzel majd.
Nemcsak szerelem,hanem a hivatás angyala is,így ha munkahelyi problémáid adódnak,vagy éppen munka nélkül vagy,vágysz a változásra,úgy érzed többet érdemelsz,tőle kérj segítséget.
A holdfázisok kihatnak életünkre,különösen a nőket viselheti meg egy-egy változó ciklus.
Hániel abban segít,hogy ezeket a negatív hatásokat,pozitívra változtasd,
és érzed Hold áldásos munkáját.
Alvásproblémák,menstruációs görcsök,nőiséggel kapcsolatos megbetegedések gyógyulhatnak általa.
Minden esetben lila színben,gyönyörűnek látom őt.
Kérd őt,hogy tanítson gyengédségre és finomságra,hogy kapcsolatodban és a hétköznapokban,igazi nőként,sugározd a szeretetedet a körülötted lévőkre.

Metatron arkangyal

A felelősségvállalás angyala,segít magasabb spirituális szintekre lépni.
Kitisztítja gondolatainkat,hogy megérthessük és befogadhassuk az igazságot.
Materiális,földhöz kötöttebb vendégeimnél gyakran hívom segítségül,hogy együtt szárnyaljon velünk,s mélyebb,lazább tudatállapotba hozza klienseimet.
Létezik egy úgynevezett: Metatron kocka,melynek nagy hasznát vehetjük a csakratisztításban.
Vendégeimnél,és önmagamnál is,a napi csakratisztítás harmonizálásánál,ő szívesen tart velem,és tanácsokkal lát el,csodálatos energiát ad,lila színével.
Az új generáció gyermekeinél:
indigó-,kristály-,csillag-,szivárvány gyermekekre is ő vigyáz,az érzékeny és sokszor tévesen “betegnek vagy hiperaktívnak” diagnosztizált,nehezen kezelhető apróságoknál,hívjuk őt,hogy felfedje a gyermek szívét.

Jophiel arkangyal – Isten gyönyörűsége

“Felébreszti az alvó lelket mély álmából.”
A bölcsesség, a megvilágosodás,az ihlet,az ébredés és az öröm angyala.
Akkor hívjátok őt,ha magatokban vagy másokban is szeretnétek meglátni a szépet.Önbizalom hiányában vagy önértékelési nehézségek kapcsán jól jöhet Jophiel segítsége,ill.segíthet leküzdeni az előítéleteket is.
Arra buzdít minket,hogy menjünk,sokat a zöldbe, a természetbe,hogy megtisztuljunk az alacsonyrendű energiáktól.
Természetjárók,kirándulók hívjátok őt,hogy segítsen összekapcsolódni a természettel.
Segítségével lelassulunk,és meglátjuk az élet szépségeit magunk körül.Folyamodjunk hozzá,valahányszor csak túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk.
Aurája sötét rózsaszínű(szépséges,szerető természetre utal),de gyakran a sárga színt is hozzá kötjük. Valahányszor nagytakarítást tartunk,vagy átrendezzük lakásunkat,Jophiel segít nekünk,ő,a mi szellemi lakberendezőnk,segítségével alkalmazhatjuk a feng shuit.

Raquel arkangyal – Isten barátja

Nagyon fontos feladatot kapott Raquel arkangyal,és véleményem szerint nagyon is aktuális ebben az évben:
összhangot és rendet teremt emberi kapcsolatainkban.
Az Igazságosság és a Pártatlanság angyalának is hívják,mert segít elsimítani a vitákat.
Hívhatjuk őt,akár egy vita közben is,így ő egy kreatív megoldás által,segít szeretetteljesen és bölcsen kezelni ezt a nehéz helyzetet.
Mókásan a légi-forgalom irányítókhoz is hasonlítják Raquelt,hiszen megszervezi az arkangyalok és angyalok közötti rendet és összhangot,felügyeli angyaltársait.
AZ ő energiája halványkék,vizualizáljatok egy derűs,meseszép eget magatok előtt,hogy összekapcsolódhassatok vele.
Hiszek abban,hogy az emberiség alapvetően jóságos,és Raquel is ebben erősít engem.
Az akvamarin drágakő segít összehangolódni vele,viseljétek magatokon,vagy marokkőként szerezzetek be egyet.
Raquel,kedves és bölcs,mindig mély,őszinte szeretetet sugároz felém.

Ariel arkangyal – Isten oroszlánja

Gyakorta látom megjelenni Ariel bátortalan és visszahúzódó klienseim körül,hogy erősítse őket.
A névadás sem véletlen az oroszlán szimbólum megjelenése esetén,mindig az ő jelenléte erősödik bennem.
Merészséget és energiát ,lendületet ad nekünk,de mindezt kecsesen és elegánsan teszi.
Önbizalmunk és bátorságunk erősítésében ő segíthet nekünk.
A tanítók,gyógyítók angyala,hiszen a kinyilvánítás mestere.
Szorosan együttműködik a természet angyalaival,így a környezetvédelem,különösen közel áll hozzá.
Könnyedén együtt dolgozhatunk vele,ha részt veszünk,valamilyen környezetvédelmi tevékenységben:
pl.:felszedjük a szemetet,pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre,vagy környezetbarát tisztítószereket használunk.
Minden olyan támogatás bevonzásában segít nekünk,mely szükséges élethivatásunkhoz,így az anyagi bőség is hozzá kötődik.
Aurája haványrózsaszín,pont,mint a rózsakvarc,így ez az ásvány erősíti a kapcsolatunkat vele.

Azrael arkangyal – Isten segítsége

A segítőket pártfogolja,elsősorban azok a tanácsadók érdeklik,akik szenvedőkkel,vagy haldoklókkal foglalkoznak.
Vigaszt és együttérzést nyújt nekünk,a halál eljövetelekor.
A halál angyalának is nevezik,mert ő segíti át az embereket a túlvilágra.
Gyakran megjelent olyan emberek válla felett,akik halálos betegségben szenvedtek,s az utolsó stádiumban voltak.Akár családom,akár ismerőseim körében megjelent már,s mindig megnyugvást hozott jelenléte.
Gondoljuk a halál pillanatára úgy,hogy a az újonnan távozó lelket szerető fényével veszi körül,az átjutás ,így egy megnyugtató élmény lesz a távozó számára.
Számomra segítséget nyújtott akkor is,ha egy-egy kliensem eltávozott szerette üzent, és segítette az elengedést is.
Mi magunk is kérhetjük,hogy eltávozott szeretteinktől,hozzon nekünk üzeneteket,pl-álmunkban.
Egészen halványsárga az aurája,amikor a közelemben van,tojáshéj színt érzékelek.
A kalcit ásvány kötődik hozzá,ettől enyhülést kapunk.

Jeremiel arkangyal – Isten kegyelme

Minden érintett szívébe megbocsátást hoz.Megmutatja,hogyan lehet szeretetteljesen cselekedni.
Mindennapos probléma,hogy önmagunkról elfeledkezünk,s szerető gondoskodással veszünk körbe másokat.Ekkor egy idő után elfáradunk,majd dühösek léeszünk,hiszen önmagunkat veszni látjuk ebben a szerepben.
Ekkor hívjuk Jeremielt,hogy tekintettel legyünk önmagunkra,és szerető gonddal legyünk önmagunkra is.
A frissen eltávozott lelkeknek is segít,hogy leltárt készítsenek földi életükről.
De,mi élő emberek is fordulhatunk hozzá,hogy segítsen elemzeni életünket,és,hogy listát készítsünk eddigi és elkövetkező feladatainkról.
Mi az amit megtanultunk?Mi az ami még előttünk áll?
Megoldást és lehetőségeket nyújt számunkra,hogy rendbe tegyük életünket. Mély,padlizsánlila színű aurája csodásan tündököl,ásványa pedig ennek megfelelően az ametiszt.

Sandalphon arkangyal

Metatron mellett őz a másik arkangyal,aki valaha emberként élt a Földön.
Olyan rendkívüli,tiszta életet élt,hogy felemelkedett az arkangyalok rendjébe.
Így hát ha mi is kivételes,segítő és rendkívüli életet szeretnénk élni,akkor hívjuk segítségül.
Gyógyítói hivatásom révén sokat találkozom vele,s mindig megerősít abban,hogy a szolgálat és a segítői hivatás a legcsodálatosabb az egész világon.
Segítségével egységében szemlélhetek,és nem veszek el a részletekben. Kimondok igazságokat általa,úgy,hogy nem bántok meg vele másokat.
Értékeljétek úgy sikereiteket és a legkisebb csodákat is,hogy bearanyozza mindennapjaitokat.
Ha az elfogadást kell gyakorolnunk,abban is segít.
A zenét,zenehallgatást is hozzá kötjük,így zenélés közben pl.erősen érezhetjük jelenlétét.
Aurája türkiz színű,így ez az ásvány pl.meditáció kapcsán könnyen eljuttatja hozzá kéréseinket.