2012. december 12-én részese lehetsz a Föld legnagyobb eseményének, egy 30 perces utazásnak, ahol fókuszban kizárólag az irányított pozitív gondolatok és érzések állnak majd értünk, a Földünkért.

Van egy kérdés: tudsz a mosolyról gondolkodni anélkül, hogy mosolyognál? Próbáld meg! Gyerünk! Fogadunk, hogy legalább a szád széle mosolyra húzott. Vedd észre mennyire könnyen jött ez a jó érzés! Most képzeljük el, hogy a Földön mindenki ugyanezt teszi ugyanabban az időpontban.

2012. december 12-én 13 óra 30 perckor részese lehetsz a Föld legnagyobb eseményének, ahol Te lehetsz a középpontban! (Vannak, akik a helyi idő szerinti 12 óra 12 percet részesítik előnyben a meditáció idejének kiválasztására – a szerk.)

Meditáció: Sokunknak valami misztikus,nehéz dolog juthat eszébe róla. Igazság szerint egy hatalmas, kiaknázhatatlan erővel rendelkező világ van benned, ami csak arra vár, hogy alkalmazd. A meditáció jelentése szándék, valamire gondolni, kifejezni. És a legjobb az egészben, hogy bárki képes rá, és most megmutatják, hogy hogyan.

Forrás: Pozitív Nap